Збройні сили України можуть застосувати на Херсонщині вже добре відпрацьований «харківський сценарій». Окупантам нічого не залишиться.

Про це говорив у своєму огляді на ситуацію на фронті військовий експерт Олег Жданов. Він регулярно робить різні прогнози про те, як надалі розвиватиметься війна.

Цього тижня топовою темою став можливий удар путіна ядерною зброєю по Україні. Однак військовий експерт вирішив трохи змістити фокус уваги українців з цього і поговорив про хороше.

Олег Жданов, скріншот відео
Олег Жданов, скріншот відео

Збройні сили України продовжують контрнаступ одразу на багатьох ділянках фронту. У перспективі наші захисники можуть звільнити найближчим часом Херсонську область, і для цього може знову відпрацювати "харківський сценарій".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Завдяки ударам нашої авіації та артилерії, російське угруповання на цьому напрямі стає повністю недієздатним.

"На скільки я розумію, ухвалено рішення знищувати його поступово, доводячи до стану небоєздатності, не ризикувати нашими людьми і не штурмувати у лобових атаках позиції російських військ", - зазначив він.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У найближчій перспективі народ зможе побачити ще багато хороших новин за один день, як це було на початку вересня на Слобожанському напрямку.

Тоді все почалось із звичайної контратаки, а закінчилося практично повним визволенням Харківської області. Сподіваємось, що це буде зовсім скоро.

Нагадаємо, що Казахстан зобов'язався видавати ухилістів, що втекли від мобілізації: "гарматному м'ясу" не сховатися

Раніше повідомлялося, що експерт передбачав руйнування світового порядку протягом кількох років: через путін кожна країна світу зможе зберігати ядерну зброю .

Також, жити в кривавому божевілля: Михайло Подоляк спробував розплющити очі росіянам