Легендарна українська актриса Ольга Сумська поділилася несамовитими кадрами у соціальній мережі. Вона показала наслідки ракетного обстрілу окупантів.

Дані кадри Ольга Сумська розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Обстріляні рідні міста…Миколаїв,Дніпро,Запоріжжя…Ракети окупантів знищують людські долі,цілі родини…Фрагменти тіл після прильоту ракет знаходять на дахах сусідніх будинків…Якимось дивом вижив старий пес,контужений і засліплений виє на руїнах свого будинку…Страхіття,біль,відчай і ненависть…», - підписала відеоролик актриса.

Ольга Сумська. Фото: скріншот youtube
Ольга Сумська. Фото: скріншот youtube

Дивлячись на ці жахливі та трагічні кадри, неможливо утримати сліз. путінські окупанти продовжують знищувати українців на своїй землі. На превеликий жаль, ракетні обстріли загрожують усім людям на території України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Підписники Ольги не пройшли повз і вирушили до розділу з коментарями.

«Сволоти! Це геноцид українського народу! Страшна біль за земляків і величезна ненависть до р…», «#russiaisaterroriststate», «осподи помоги и спаси и защити Украину», «Хай вони будуть прокляті», «Непробачимо ніколи», «Що ж це робиться, за що нам таке!? Тяжко і боляче дивитись на таке...», - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Ольги Сумської у Instagram
Коментарі на пост Ольги Сумської у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Сумська показала, на що перетворили окупанти драматичний театр у Миколаєві.

Нагадаємо, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці.