Радник Офісу президента України Олексій Арестович висловився щодо можливої ​​загрози вторгнення з боку Білорусі. Помилок 24 лютого більше не буде.

Про це він розповів під час чергової розмови із російським опозиціонером, юристом, адвокатом Марком Фейгіним.

За словами чоловіка, якщо росіяни знову спробують зайти в Україну з боку Білорусі, то у Олександра Лукашенка путін уже не питатиме дозволу на це. Він вважає це вже фактично своєю територією.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

При цьому, якщо це все ж таки станеться, тоді Україна не буде такою «сентиментальною», і чергових жахів як у Бучі ніхто не побачить. Наші захисники готові дати сильну відповідь.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприклад, буде вжито термінових заходів ще до того, як росіяни зможуть перетнути наш кордон.

"Він нікуди не подінеться. Якщо російські війська зайдуть, вони зайдуть без питань. Питання - чи підуть вони, знаючи, що на них чекає тут. Друге - що буде з ними, коли вони спробують перейти кордон. А за моїми відчуттями, цього разу. ми сентиментувати не будемо. Я маю на увазі - не коли вони перетнуть кордон, а до того, як вони перетнуть кордон. Чекати на чергову Бучу ніхто вже не буде", - підкреслив Арестович.

Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі
Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі

Раніше це питання коментував також і Олексій Данилов. На думку секретаря РНБО Олександр Лукашенко такого більше не допустить, проте Україна готова завдати удару Білорусі, на який вони навіть не розраховують.

Нагадаємо, що батьків путіна попросили вплинути на шаленого сина: дістати з могили

Раніше повідомлялося, що російську агресію не витримують навіть китайці: союзники путіна спорудили на кордонах огорожі

Також, Індія та Китай поставили шляхи ультиматум по відношенню до України .