У росіян відбувається знову паніка, оскільки часткова мобілізація зачіпає лише незахищену гілка населення. Столиці путін вирішив не чіпати, бо боїться знову бунтів.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта із жінкою. Опублікували його на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що в Москві та Санкт-Петербурзі практично не мобілізують мешканців Здебільшого все гарматне м'ясо їде в Україну із сіл та маленьких міст у віддалених регіонах країни.

Про це поскаржилася росіянка своєму родичу, який уже якийсь час воює проти України. Найбільше їде на фронт людей із Курська, Бєлгорода, а також Воронежа.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"З Москви 50 людей поїхали, а сьогодні тільки з Россоші маленької 300 людей забрали за день. Ольховатка, Криничне – із сіл забирають. Тому що Москва зараз одразу страйк підніме, вийдуть на Червону площу, а ми мовчимо, бо маленьке провінційне містечко" – каже жінка.

Після цього військовий злочинець зазначив, що треба терміново всім тікати з прикордонних міст, оскільки путіна на цьому не зупиниться, і геноцид свого народу продовжиться далі.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Це можна було б здійснити, якби не одна маленька деталь, про яку розповіла далі жінка. Їм встановили нові заборони, через які ніхто не може їхати.

"Не можна. Наказ губернатора Воронезької області підписано - всі невиїзні. Де приписаний, звідти виїжджати не можна... Тому всі сидять по хатах, закривалися, плачуть і чекають... Пітер зовсім не чіпають, Москву не чіпають, а ми тут, як ці , блін , нікому не потрібні. Можна і пожертвувати", - сказала жінка.

Нагадаємо, що в Офісі Президента назвали терміни, коли закінчиться війна Росії з Україною

Раніше повідомлялося, що російську агресію не витримують навіть китайці: союзники путіна спорудили на кордонах огорожі

Також Олег Жданов розкрив секрети про постачання озброєння від Заходу, чому їм самим це вигідно .