Росіяни у своєму репертуарі, і тепер уже досвідчені військові злочинці не можуть порозумітися з новоприбулими мобілізованими.

Про це повідомив блогер та український активіст Роман Цимбалюк у власному Telegram -каналі, де регулярно висловлюється на різні теми.

Однією з головних тем останніх тижнів стала російська часткова мобілізація, яку започаткував кривавий диктатор путін. Він вважає, що це допоможе йому побороти українців на полі бою. Українську армію, яка перед відправкою на фронт проходить професійне навчання.

Самі ж росіяни їдуть на поле бою наступного дня після мобілізації, більшість із них жодного разу в руках навіть не тримали зброю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На цей раз з метою відновлення бойових втрат в один із підрозділів прибуло близько 240 новобранців, і з ними вже з'явилися перші проблеми.

"Військовослужбовці бригади скаржаться на те що, мобілізовані прибутки в зону бойових дій без мотивації воювати. За два дні перебивання в Україні, новобранці окрім вживання спиртних напоїв, порушення військової дисципліни, суперечок з командирами, бій між собою та військовослужбовцями бригади ні на що не годяться. - зазначає активіст Роман Цимбалюк.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Тобто план путіна вкотре провалився, але це вже нікого не дивує. Тепер залишається дочекатися, коли ВСУ розберуться з бійцями, що залишилися.

Нагадаємо, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують у целофанових вігвамах, а на росії їм уже готують нари чи іржавий автомат .

Також у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля .