І знову про російську часткову мобілізацію. Деколи здається, що росію було створено для того, щоб шокувати весь світ своїм абсурдом. Тепер сім'ям мобілізованих роздають "подарунки".

Про це офіційно написала прес-служба уряду республіки Тува.

Справа в тому, що тепер за часткову мобілізацію росіяни почали роздавати живих баранів як гуманітарну допомогу.

"Адміністрації муніципальних районів розпочали виконання доручення Глави республіки щодо виділення сім'ям резервістів першочергової допомоги у вигляді живих баранів та відвантаження вугілля", - йдеться у повідомленні.

Гуманітарна допомога у Туві, фото: вільне джерело
Гуманітарна допомога у Туві, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Там також зазначають, що таким чином вони допомагають простим мешканцям не залишатися з життєвими проблемами, і це особисте доручення глави регіону Владислава Ховалига.

У рамках цієї програми, якщо її можна так назвати, сім'ям мобілізованих сімей було передано вже понад 90 баранів. До кінця робочого тижня вони планують завершити розподіл худоби.

Гуманітарна допомога у Туві, фото: вільне джерело
Гуманітарна допомога у Туві, фото: вільне джерело

Також, вони збираються незабаром видавати борошно та картопля, тверде паливо, а також дрова.

А мабуть за загибель в Україні мобілізованих громадян буде ціла корова. Вони не перестають пробивати дно, і вирушають вмирати через амбіції путіна.

рашисти з Туви
рашисти з Туви

До речі, всього тиждень знадобився республіці те що, щоб виконати план диктатора щодо часткової мобілізації. 2021 року Тува посіла останнє місце в рейтингу російських регіонів за якістю життя. Це все, що потрібно знати про регіон путіна.

Нагадаємо, що батьків путіна попросили вплинути на шаленого сина: дістати з могили

Раніше повідомлялося, що Лукашенко слідом за Путіним може почати мобілізацію: але вкотре задурять мозок

Також, які міста можуть бути в небезпеці: стало відомо, куди покинуть перші партії путінських мобіків