Наприкінці вересня ознаменує для диктатора путина відлік краху Росії. Все через його необдумані рішення, і бажання захопити чужі землі.

Про це правозахисник, профспілковий та громадський діяч України Павло Лисянський розповів у інтерв'ю ТСН.ua.

За його словами саме п'ятниця, 30 вересня стане для всієї країни відліком до краху. Навіть найзатятіші прихильники путінського режиму починають підозрювати, що в Росії відбуваються історичні зміни, і незабаром вони залишаться біля розбитого корита.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

"Починається відлік краху режиму Російської Федерації. Я нещодавно бачив інтерв'ю Собчак, і там вже зовсім інша риторика. Там, звісно, ​​є антиукраїнські меседжі, але вона вже називає мобілізацію глобальною помилкою Росії тощо. Навіть ті люди, які завжди кричали: "Кремль! Путін!", навіть вони відчувають цю зміну - як змінюється напрямок політичного вітру. Вони вже намагаються до цього пристосуватися. Навіщо вони дають усі ці інтерв'ю? .

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Все через те, що цього дня путін вирішив оголошувати про те, що деякі українські області тепер нібито є частиною Росії. Вони кілька днів там проводили фальшиві референдуми і накрутили майже 100% голосів на користь цього рішення.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Йдеться про Запорізьку, Донецьку, Луганську та Херсонську області. Тобто, починаючи з завтрашнього дня, вони будуть вважати ці землі частиною Росії. Подібний сценарій ми з вами вже бачили у 2014 році.

Але для ВСУ це нічого не змінить, і контрнаступ продовжиться незважаючи ні на що. Терористи обов'язково підуть із усіх наших земель.

Нагадаємо, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Раніше повідомлялося, що в Махачкалі почали зводити барикади, а мобілізацію визнали геноцидом народів Дагестану .

Також, окупанти крадуть не тільки унітази, тягнуть і щось набагато цінніше