Білоруси слідом за росіянами вирішили підключитися до челенджу втечі з країни на тлі мобілізації. Процеси розвалу вже запущені та їх не зупинити.

Справа в тому, що у мережі почали з'являтися кадри з білоруського кордону. Там уже почалися пробки з охочих у короткий термін залишити країну. Все не просто так, адже їхній самопроголошений лідер славиться любов'ю брати приклад зі свого колеги.

У середині вересня путін оголосив часткову мобілізацію у себе в країні, а це означає, що для білорусів також є високий ризик. Він може або почати її відкрито, або робити це приховано.

Кордон Білорусі, фото: вільне джерело
Кордон Білорусі, фото: вільне джерело

Білоруси побоюються, що все до цього йде, і за прикладом росіян почали тікати з країни до Польщі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Так, наприклад, на пункті пропуску "Варшавський міст" утворилася величезна черга автомобілів із білоруськими та російськими номерними знаками.

Кордон Білорусі, фото: вільне джерело
Кордон Білорусі, фото: вільне джерело

Тобто спочатку росіяни заполонили всілякі кордони вдаючись біженцями, а тепер ще й друга країна, на території якої не ведеться війна, позбавляється народу.

І все через двох старих диктаторів, які уявили собою творцями цього всесвіту.

Кордон Білорусі, фото: вільне джерело
Кордон Білорусі, фото: вільне джерело

Тим часом для росіян країни вже почали закривати кордони, бо не готові прийняти такий потік людей, тим більше після тієї агресії, яку почав наприкінці лютого путін.

Нагадаємо, що путін переміг росіян: страх перед владою перевершив страх смерті

Раніше повідомлялося, що путін може застосувати ядерну зброю проти України: представник ГУР Вадим Скибіцький

Також росіяни проти путінської мобілізації: у прокуратурі вже обіцяють 15 років за ґратами