путін програє війну, мобілізацію та намагається пришвидшити події на фронті. Після оголошеної кількості "частково мобілізованих" білорусь почала готуватися до прямої участі у війні.

Воєнний експерт Олег Жданов припустив, що новини з білорусі про ремонт та ревізію усіх залізничних станцій та колій говорить про те, що з настанням холодів з білорусі цілком можливий прорив з боку путіна та білоруської армії, якщо вона таки буде брати участь у війні.

Олег Жданов. Фото: скриншот з відео
Олег Жданов. Фото: скриншот з відео

За даними Жданова, ремонтувати та готувати білоруську залізницю будуть росіяни, і термін підготовки - два місяці.

Тобто, за прогнозом аналітика у грудні буде готовність залізниці до вантажних складів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також стало відомо, що лукашенко готує місце для 20 тисяч мобілізованих росіян на своїй території. На думку експерта, ці мобілізовані прибудуть вже зараз і поповнять ті військові частини рф, які вже знаходяться на території білорусі. Проте навіть після поповнення рашиського воїнства, для наступального угрупування це надто мало.

Він зазначив, що білорусь обіцяє дати техніку та озброєння для війни, тобто все що в білоруся зберігається вони можуть надати для рф.

Білоруська техніка. Фото: скриншот з відео
Білоруська техніка. Фото: скриншот з відео

Імовірно, зазначає Жданов, путін знову намагатиметься штурмувати західні регіони України, щоб відрізати Європу від постачання. Проте це немає критичного значення, тому що постачання йдуть по всій лінії кордону, тому дійти навіть до Львова не вирішить цю задачу.

Тим паче прориву, такого як був 24 лютого точно вже не буде, адже українська сторона значно посилила кордони з білоруссю.

Нагадаємо, ми писали, що секрети про постачання озброєння від Заходу: "Вони залежать від нашої перемоги".

Як повідомляв "Знай.ua" натискання ядерної кнопки путіним та реакція заходу: експерт розповів, чого можна чекати.

Також "Знай.ua" інформував, що застосування зброї у всіх напрямках: Ентоні Блінкен закликав українців не опускати руки.