Михайло Подоляк радник Офісу президента прокоментував "котел", що утворився навколо Лиману та нагадав росіянам про Іловайську трагедію.

Представник Офісу президента зазначив, що вісім років минуло і у той час українська влада просила вивести людей з котла без зброї, проте домовленості буди порушені. Свій коментар Подоляк розмістив у Twitter.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

8 років тому російські військові оточили наші війська під Іловайськом. Тоді наші хлопці погодилися вийти без зброї. Але Росія порушила слово - колону розстріляли. Сьогодні просити про вихід із Лиманського котла доведеться РФ. Якщо, звісно, тим, хто бенкетує в Кремлі, є діло до своїх солдатів, - пише Подоляк.

У мережі повідомляють, що російські окупанти в районі Лиману намагаються втекти польовими дорогами, але українська артилерія дістає зараз будь-яку ворожу колону.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У коментарях під дописом Михайла Подоляка зазначають, що в істерію від процесу "відновлення історичної єдності" котли не вписуються. Тому навряд чи росія перейматиметься якимись солдатами, які потрапили до м'ясорубки.

Нагадаємо, ми писали, що у Офісі Президента назвали терміни, коли закінчиться війна росії з Україною: "Після падіння".

Як повідомляв "Знай.ua" Данилов запевнив у гідному ударі для Лукашенка: "Отримають відповідь, на яку не розраховували".

Також "Знай.ua" інформував, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою.