"Часткова" мобілізація, оголошена путіним, торкнулася не лише "кваліфікованих" солдатів, а й простих людей, які грішать пристрастю до спиртного і навіть гірше - наркотиків.

На війну в Україну відправляють зовсім непридатних чоловіків із залежностями, які падають непритомними, ще не доїжджаючи до фронту. У мережі масово розповсюджують відео з п'яними мобілізованими, які впиваються дешевою горілкою в автобусах дорогою в Україну.

П'яні мобілізовані, скріншот з відео
П'яні мобілізовані, скріншот з відео

Деякі, дійшовши до потрібної кондиції, влаштовують бійки між собою, тим самим спрощують роботу ЗСУ. В цілому, настрій у "солдатів" на подив дуже позитивний, враховуючи, куди їх відправив диктатор рф - на вірну смерть.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Є інформація, що в росії "дбайливі" мами хочуть віддати на забій власних синів, які вживають наркотики. На їхню думку, тільки війна допоможе їм позбутися залежності.

Мами відправляють синів-наркоманів на війну, скрін з россмі
Мами відправляють синів-наркоманів на війну, скрін з россмі

Ті росіяни, які відчули, що пахне "смаженим", масово тікають з рф від мобілізації в сусідні країни - Грузію, Туреччину і так далі. Однак їх там не дуже тепло приймають, та й на батьківщині вже не потрібні.

Черги з росіян на кордонах, скріншот з відео
Черги з росіян на кордонах, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що глава розвідки Буданов назвав дату входу ЗСУ до Криму, війна добігає кінця: "Виходимо на адмінкордону 1991 року"

Як повідомляв Знай.ua, знищення білоруської військової та стратегічної інфраструктури: якою буде відповідь на агресію Лукашенка

Також портал Знай.ua писав, що не залишає жодного шансу - для російських мобіків показали роботу модифікованих HIMARS