У Держдумі рф депутати виступили з пропозицією запровадити податки для тих росіян, які не потрапили під хвилю "часткової" мобілізації і не служили в армії. Таким чином, вони хочуть покрити витрати на кредитну амністію для мобілізованих.

Про таку ініціативу заявив депутат Олег Нілов. Він підкреслив, що податки сплачуватимуть ті, хто не потрапляє під мобілізацію і люди, які просто "відкосили" від армії, адже сам натякнув, що в росії дуже багато тих, хто отримав білий квиток нечесним шляхом.

Олег Нілов, скріншот із відео
Олег Нілов, скріншот із відео

На його думку, це справедлива ідея, яка охопить витрати кредитної амністії для мобілізованих. Тобто держава при такому податку зможе сплатити борги за їхніми кредитами. При цьому не пояснюється, чи мають сплачувати податок жінки чи можливе нововведення торкнеться лише представників чоловічої статі.

"Давайте порахуємо всі гроші, які нам сьогодні потрібні. І тоді отримаємо загальну суму, розділимо її на кількість білоквитків, людей, які не служили в армії, а багаті насамперед у цей список повинні потрапити, їм ще п'ять відсотків треба додати ось на цей військовий податок, і встановимо якусь реальну або відсоткову, або карбованцеву ставку. Це справедливо", - сказав парламентарій.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що мобілізованих відправили на війну до України без спорядження, спецодягу і таке інше. Однак самі чоловіки не забули взяти з собою спиртне і впиваються до смерті, ще не доїжджаючи до передової.

Раніше ми писали, "Може бахнути прямо там": Олексій Рєзніков сумнівається в ефективності простроченої ядерної зброї росії

Як повідомляв Знай.ua, прискорений вступ України до НАТО: хто одразу підтримав нашу державу

Також портал Знай.ua писав, що своїх не кидаємо? Путін планує віддати всю Луганщину, щоб захистити важливі для себе місця - ISW