Нещодавно українські бійці успішно завершили місію зі звільнення Лиману на півночі Донецької області і ця новина сколихнула обидві сторони. Окупанти згоряють від злості та шукають винних, а ми святкуємо та готуємось до наступних перемогам.

Президент України Володимир Зеленський також підтвердив інформацію про повне зачищення ЗСУ Лиману від російських окупантів 2 жовтня. Він коротко, але щиро подякував військовим за неймовірну працю та відвагу.

У Міністерстві оборони України заявили, що майже всіх російських солдатів, кинутих на Лиманський напрямок, знищили ЗСУ або вони здалися в полон.

"Війська були успішно перекинуті або в мішки для трупів, або в полон. У нас до вас одне питання: хочете повтор?", - написали в Міноборони.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Окупанти під час наступу ВСУ тікали стрімголов і кидали все, що встигли накрасти для своїх дружин з росії. З найцікавішого - знамениті житомирські шкарпетки, жіночий гребінець та крем для взуття. На цей раз вирішили обійтися без техніки та унітазів, а може просто не встигли вкрасти.

Накрадене окупантами в Лимані, фото від ЗСУ
Накрадене окупантами в Лимані, фото від ЗСУ

Накрадене окупантами в Лимані, фото від ЗСУ
Накрадене окупантами в Лимані, фото від ЗСУ

А ще після звільнення Лиману бійці Нацгвардії здобули трофей - російський танк Т-72Б3. Схоже, пошкодження невеликі, тож відремонтувати можна й надалі знищувати окупантів їхньою ж зброєю.

Кинутий танк окупантів у Лимані, фото від Нацгвардії
Кинутий танк окупантів у Лимані, фото від Нацгвардії

Раніше ми писали про те, що у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях: викликають дикий сміх замість жаху

Як повідомляв Знай.ua, Арестович пообіцяв українцям не повторити чергову "Бучу": "Ми не сентиментувати не будемо"

Також портал Знай.ua писав, що мобілізовані з рф "самознищуються" горілкою дорогою в Україну, а матері мріють збагрити синів-наркоманів.