Наразі дуже часто українці стали засуджувати один одного. І якщо зовсім недавно це були конфлікти на ґрунті мови, то тепер засоромлення земляків за святкування, гарний настрій, гумор...

Захисники України неодноразово показували, що на фронті вони завжди з посмішками та жартами, і того ж вони бажають і нам. Адже вони там, на передовій, захищають нас і наше майбутнє не для того, щоб ми щодня куталися в жалобу та вмивалися сльозами. Підтвердженням цих слів став і захисник "Азовсталі", що нещодавно повернувся з російського полону, старший сержант 36 бригади ОБрМП ЗСУ Михайло Діанов, фото якого облетіло весь світ.

в результаті обміну, з російського полону вийшла частина оборонців Азовсталі
в результаті обміну, з російського полону вийшла частина оборонців Азовсталі

Він згадав історію з дитинства, яка буде повчальною для багатьох:

"Повертаюся я з магазину і розбив сметану. Приходжу додому і плачу. Батя каже: "Чого ти плачеш?", я кажу, що розбив сметану. Він: "Аа, а плачеш чого? У тебе болить щось?", я кажу що ні, плачу, тому що сметану розбив. Він каже "Ти плачеш, тому що сумний.. Сметану розбив, але ти плачеш і вона повернеться? Чого ти плачеш? На тобі 3 рублі і купи сметану. Просто далі будь обережнішим"", - ділиться герой України.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Діанов заявляє всім українцям, що якщо ми плачемо – ситуація не зміниться.

"Якщо ти сидиш у полоні і ти зрозумієш, що нічого зробити не можеш, нафіга блін сумувати? Так, настрій поганий, так збери людей оптимістів і розповідайте анекдоти, зрештою. Змінити ви нічого не можете, але можете покращити настрій".

Нагадаємо, прискорений вступ України до НАТО: хто одразу підтримав нашу державу.

Раніше ми повідомляли, що у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях: викликають дикий сміх замість жаху.