Олексій Арестович поміркував про те, чому путін так боїться втратити владу, та що для нього може значити провал у війні, який вже для всіх очевидний.

Олексій Арестович поговорив про плани і перспективи російського правителя з Інгою Мезерей на її особистому YouTube-каналі. Він розповів, що росія завжди була буферною зоною, але з часом перетворилась на "пухлину".

Олексій Арестович. Фото: скриншот Youtube
Олексій Арестович. Фото: скриншот Youtube

Арестович зазначив, що у Захода зі східними країнами стали кращі відносини ніж з тою "буферною зоною", якою колись була рф.

На думку експерта, щоб зберегти владу, путінський режим іде на ізоляцію рф.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Царю у росії програні війни не прощають. Для путіна та його оточення програти війну – позбудеться всього, зокрема життя та нажитого стану. - зазначає радник ОПУ.

Експерт вважає, що мобілізація слугує для позбавлення суспільства від протестного активу. Таким чином можна видавити активних і безглуздих росіян за межі країни, натомість активних та дурних росіян мобілізувати чи лякати мобілізацією.

Тепер путін вважає, що імовірна ізоляція дозволить тримати у страху населення від зовнішнього ворога та проводити репресії. Підриви "потоків" свідчать про повний хаос у прийнятті рішень або про обрив зв'язків із Заходом. Але й Сході путінський режим втратив союзників. Саміт ШОС це яскраво продемонстрував.

Росія для світу стала проблемою. Ядерний, енергетичний та продовольчий шантаж не проходять просто так, насамкінець зазначив Арестович.

Нагадаємо, ми писали, що путін може передати кермо правління "партії війни" через страх застосування ядерки.

Як повідомляв "Знай.ua" Зеленського просять вплинути на Google та Meta - блокують українців та не дають показати правду.

Також "Знай.ua" інформував, що у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях.