З'явилися нові подробиці щодо можливого повторного наступу російських окупантів на Київ. Чи зможе диктатор путін втілити цей план?

Про це повідомив у своєму новому інтерв'ю генерал-лейтенант Сергій Наєв в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Наразі Збройні сили України роблять все можливе для того, щоб зміцнити оборону в уразливих областях, і тим самим не допустити повторного наступу на столицю. Вони враховують усі свої попередні помилки, і тепер ворогові буде набагато важче здійснити свої криваві плани.

Сергій Наєв
Сергій Наєв

Київ все ще залишається у пріоритетах у путіна, і шанс на те, що він зможе повторити свій напад знову, як це було вже 24 лютого, безперечно залишається. Він і залишиться, доки ця війна не буде повністю закінчена.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, наші захисники набралися досвіду після ведення бойових дій на Київському напрямку, і вже зміцнили оборону.

"Ці шанси є, звичайно, тому що він (Путін – ред.) ніколи не відмовиться від своїх намірів захопити Україну і безпосередньо столицю нашої держави. Вона справді перебуває в пріоритетах її злочинних планів. Станом на даний момент такої загрози немає, бо накопичення сил для вторгнення ми не спостерігаємо. Що буде далі? Це все залежить від його рішень, звісно, ​​а також від наявності сил та засобів", - уточнив він.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Для зміцнення дільниць до роботи залучили військові адміністрації, і тепер підготовка істотно відрізнятиметься. Як мінімум, тепер у нас є досвід, а також регулярні поставки озброєння від наших західних партнерів.

"Крім цього, в результаті проведення заходів мобілізації, створено велику кількість нових військових частин, які виконують завдання, зокрема тут і на Київському напрямку", - зазначив командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Буча, фото: скріншот з відео
Буча, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .