Ілон Маск отримав очікуваний фідбек від українців, яким порадив своє бачення умов "миру" між Україною та росією.

Ілон Маск поділився своїм баченням умов "світу" між росією та Україною. Він написав твіт з пропозицією повторити "референдуми", але вже під наглядом ООН. "Росія йде, якщо на те буде воля народу". "Крим формально входить до складу росії, як це було з 1783 року (до помилки Хрущова)", та забезпечення водопостачанням Криму і "Україна залишається нейтральною". Такі пропозиції запропонував Маск.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Після поста Ілона Маска його несподівано атакували "боти". Окрім цього, почали падати акції Tesla. Акції Tesla пішли на дно. -23.47% і це за годину.

Скриншот графіка падіння акцій
Скриншот графіка падіння акцій

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Перші відповіді на цей "вкид" Маска не змусили себе довго чекати. Посол України в Німеччині "дипломатично" відповів на заяви Ілона Маска.

"Від*бись, моя дуже дипломатична відповідь тобі" - написав Мельник.

В Офісі Президента відреагували на неоднозначне бачення українсько-російського світу Ілоном Маском. Перші коментарі надійшли від радника голови ОП Михайла Подоляка:

"Є краща пропозиція. 1. Україна звільняє свої території. Включно з анексованим Кримом. 2. Росія проходить демілітаризацію та обов'язкову денуклеаризацію і більше не може загрожувати іншим. 3. Військові злочинці зазнають міжнародного трибуналу», – відповість мільярдеру Подоляк у Twitter.", - написав Подоляк.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що путін знову вибрав легкий шлях знаходження "гарматного м'яса", спочатку пускає в бій незахищених: "Пітер і Москву не чіпають".

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандисти почали серйозно побоюватись "приєднання" українських територій до рф.

Також "Знай.ua" інформував, що захищаючи Україну, загинув талановитий аніматор відомої гри Metro Exodus Андрій Корзінкін.