У Росії продовжує відбуватися розкол через війну в Україні. Політичні еліти продовжують публічно один одного ганити через провали окупантів.

Цього разу суперечка відбулася між головою Чечні та генералом-полковником Лапіним.

Справа в тому, що Рамзан Кадиров публічно розкритикував російську армію після того, як вони втратили місто Лиман. 13 годин після того, як путін ніби оголосив ці землі територією Росії. Він вважає, що після цього потрібно запустити ядерну зброю по Україні.

Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело
Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело

"Обороною цієї дільниці керував командувач Центрального військового округу генерал-полковник Олександр Лапін. Той самий Лапін, який отримав зірку Героя Росії за взяття Лисичанська, хоча де-факто його там і поряд не було" - зазначає голова Чечні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловік мовчати не став і оперативно відзначив TikTok бійцю. На його думку, перебуваючи приблизно за 150 кілометрів від поля бою, він брав приклад із Рамзана Кадирова, який за тисячі кілометрів віддавав накази на розкішному дивані. Саме звідти той і брав кілька разів столицю, а також готував напад на Польщу.

Рамзан Кадиров та Олександр Лапін, фото: вільне джерело
Рамзан Кадиров та Олександр Лапін, фото: вільне джерело

Після цього Олександр Лапін додав, що готовий взяти в руки автомат і як рядовий змивати свою ганьбу кров'ю, якщо дон-дон приїде на передову як командувач.

Це все вкрай кумедно виглядає, бо ніхто з них не ризикуватиме своїм життям заради амбіцій путіна, адже для цього вони спеціально набрали "гарматне м'ясо".

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що путін довів до труни: молодий репер Walkie T скинувся з багатоповерхівки через мобілізацію в росії

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, на що йде путін, щоб утримати автократичний режим

Також, путін може передати кермо правління "партії війни" через страх застосування ядерної зброї