Стало відомо про нові проблеми у загонах путінських військ. Вони хочуть, щоб люди вмирали через амбіції диктатора, але не надають елементарних комфортних умов.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Мобілізованим у Росії вже не вистачає спальних місць, їжі, форми та грошей. А це, нагадаємо, минуло лише кілька тижнів з нової заяви диктатора путіну. Поліція тим часом намагається запобігти майбутнім протестам.

"У рамках проведення мобілізаційних заходів на території Омського танкового інженерного інституту планувалося розміщення 6000 осіб. Втім, до 30 вересня до інституту фактично прибуло 9000 мобілізованих. Було повідомлено, що до 1 жовтня має прибути ще 2000 мобілізованих", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У приміщеннях, куди помістили майбутнє гарматне м'ясо, відсутнє опалення, а температура повітря вже опускається до мінус шести. Мабуть, саме так і виглядав план перемоги у голові у путіна.

Серед мобілізованих помітили величезну кількість хворих громадян, яким не надають медичної допомоги.

"Військовий комісар центрального та сеймського округів Ігор Ясько повідомив командування про значні складнощі при проведенні мобілізації. Подібні заходи не проводилися з 1941 р. і адміністративна система просто не готова до виконання поставлених завдань. За його словами: "люди відключають домофони і не відчиняють двері" .В результаті 27 вересня із 170 повісток було вручено лише 16, а 28 вересня зі 180 – 10" - продовжили в ГУР МО.

Мобілізація в росії, фото з вільних джерел
Мобілізація в росії, фото з вільних джерел

Усі ці події лише наближають майбутню перемогу України і процеси вже запущені.

Нагадаємо, що Путін може завдати ракетних ударів по Польщі .

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором Путіним: опубліковано офіційний документ

Також, Кадиров та "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора за провали.