Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив поділитися порцією деморалізації з російськими окупантами. Він назвав місто, в якому їм незабаром буде зовсім не солодко.

Свою думку про поточний стан сил на фронті чоловік висловив під час традиційного ефіру з російським опозиціонером та правозахисником Марком Фейгіним.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Найближчим часом Збройні сили України можуть здобути серйозну перемогу у Сватовому, що на Луганщині. Саме там засіла величезна кількість російських військових злочинців, які виявляться в невигідному для себе становищі, і їм не буде куди подітися.

"Сватове має всі шанси влетіти по-великому, тому що там якраз збірна солянка. Тому цілком можливо, що там ми переможемо. Пропоную не породжувати хибні надії та завищені очікування, а просто дивитися, як воно буде", - сказав Олексій Арестович. .

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Не забув він прокоментувати і тему окупованих Лисичанська та Сєвєродонецька. За одного розкладу подій вони дуже швидко впадуть, і там знову буде український прапор, але за сумнішого нам доведеться ще дуже довго боротися.

"Існує варіант, за яким, наприклад, посипалася російська оборона з переляку під Сєверодонецьком та Лисичанськом - вони просто втекли і ми зайняли порожні місця. Але там не найостанніші хлопці б'ються південніше Лисичанська", - додав він. Йшлося про четверту бригаду "ЛНР".

Сподіваємося, що всі наші території незабаром буде звільнено. Наприклад, Сватове під контролем росіян починаючи з 8 березня цього року, і ось уже в жовтні ЗСУ впритул туди наблизилися.

Нагадаємо, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують у целофанових вігвамах, а на росії їм уже готують нари чи іржавий автомат .

Також у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля .