Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив прокоментувати дії у Кремлі за останній тиждень. Чому ж диктатор путін продовжує втрачати "територію" після анексії.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Практично тиждень пройшов із нацинічнiшої та брехливої ​​промови сучасного світу. 30 вересня путін оголосив про "анексію" нових українських територій, але вже після цього вони втратили контроль над величезною кількістю населених пунктів.

І причина насправді всім очевидна. Українські захисники продовжують активний та успішний контрнаступ відразу на всіх ділянках фронту. Вони ніколи не зможуть більше мати стабільних кордонів, якщо продовжать агресію проти України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Путинська РФ дедалі більше нагадує метавсесвіт "Палата №6": віртуальні території, вигадані перемоги, неіснуючі вороги", - йдеться у повідомленні.

З кожним днем ​​нова "територія росії" стає дедалі меншою, і Збройні сили України мають всі шанси до кінця року повернути собі кордони, які були до 24 лютого. Після цього імперія путіна впаде, і народ розчарується у великому завойовнику.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Але це ще не все. ЗСУ не збираються на цьому зупинятися, і обов'язково повернуть назад контроль над ОРДЛО та півостровом Крим. Після цього єдине що залишиться зробити диктатору, вчинити як його колега Адольф Гітлер - накласти на себе руки.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .