Стало відомо про те, які є два сценарії у диктатора путіна щодо України. Він не хоче просто так наприкінці життя програвати, тому може зробити нові спроби терору.

Таку думку 24 каналу озвучив аналітик та політолог Олександр Морозов.

Сьогодні росія опинилася на порозі великої катастрофи, і вони мають два сценарії того, як розвиватимуться далі події. В одному з них диктатор намагатиметься утримати бодай якусь територію України, щоб створити видимість перемогу.

путін і Гітлер, скріншот: YouTube
путін і Гітлер, скріншот: YouTube

У другому ж його просто відправлять у відставку, оскільки цього буде багатьом мало.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За першого сценарію продовжиться путінська пропаганда про нацистів в Україні, і населення намагатимуться переконати в тому, що вони вже здобули перемогу. Все це не зупинить, звичайно ж, український контрнаступ, і території будуть обов'язково повернуті. Росіяни намагатимуться оборонятися, але виходить у них вкрай погано. Це дуже похмурий сценарій для Кремля.

"Однак при цьому Україна отримує хороші шанси на економічний розвиток завдяки підтримці багатьох країн. Можливі й структурні реформи тощо. Росія ж після цього навряд чи буде для когось цікава. Це буде абсолютно ізольована країна-ізгою, за 3-4 року там нічого очікувати", - каже аналітик.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

При другому ж сценарії першості путіна прийде кінець, і політична еліта поставить свою людину. Звичайно, це не переворот. При цьому вони не будуть проводити реформи і вводити демократію в країну. У цьому сценарії їм також незабаром настане кінець.

"Багато хто говорить, що цей сценарій неможливий. Путінська верхівка або закрила вуха і очі, або вже виїхали з країни, або вони збираються загинути разом з Путіним. Я б хотів, щоб хоча б частина цієї верхівки поставила собі питання, а куди вони запихають Росію , і з якого кінця вона вийде з цього конфлікту. Тому що це – катастрофа", – наголосив він.

Нагадаємо, що мобиків кинули просто неба в лісі: хочуть, щоб вони померли

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором Путіним: опубліковано офіційний документ

Також, військовий експерт Роман Світан передрік важку зиму на фронті, але явно не для українців