Стало відомо, чому Кремлівська пропаганда перестала так працювати на мислення російського народу після нових "сюрпризів" від диктатора путіну.

Таку думку 24 каналу озвучив старший експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов.

Справа в тому, що під час незаконної анексії Кримського півострова активно почала працювати кремлівська пропаганда. Вони створили таке тло, коли всі громадяни були дуже раді "поверненню" півострова до складу їхньої недодержавства. Зараз оголошена мобілізація все змінила.

Пропагандисти. Фото: скриншот з відео
Пропагандисти. Фото: скриншот з відео

На початку 2022 року так само почали підтримувати Донбас, оскільки пропагандисти почали посилено вигадувати новини про звірства українського народу, який нібито не шкодує росіян і всіх, хто розмовляє цією мовою. Вони в такий спосіб виправдали і введення військ, так би мовити "рятувальники".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Їм вдавалося навіть підтримувати рівень довіри до війни. Проте з оголошенням мобілізації все це провалилося. Тобто різка зміна соціологічної картинки, настроїв суспільства дуже зросла тривога. Вони тепер зрозуміли, що війна не в телевізорі, війна тепер може прийти в кожен будинок ", - зазначає Ігор Попов.

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube
Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

Це на них дуже вплинуло, і від патріотизму не залишилося вже нічого. Вони почали різко тікати з країни, засуджувати владу, і перестали вірити телевізору. На восьмий місяць війни до них це прийшло, коли війна торкнулася безпосередньо їх. Тепер через мобілізацію суспільство у Росії дуже підірване.

Тепер російське суспільство ще й бачить, що окупанти програють і щодня втрачають території, що призведе до ще більшого бунту.

Нагадаємо, що військовий експерт Роман Світан передрік важку зиму на фронті, але явно не для українців

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, на що йде путін, щоб утримати автократичний режим

Також, які міста можуть бути в небезпеці: стало відомо, куди покинуть перші партії путінських мобіків