Пропагандистка скабєєва розпитала військового, коли зміниться ситуація, через що в України стало виходити краще розбивати рашиських загарбників.

У одному з включень скабєєва на своєму шабаші розпитала військового, чому в українців виходить все набагато краще ніж було до того.

Пропагандисти. Фото: скриншот з відео
Пропагандисти. Фото: скриншот з відео

Пропагандист у формі знову заспівав, що буцімто вони воюють не з українськими військами, а з військом НАТО.

"У них великий ресурс, на даний час що перевершує наш ресурс. Найбільший ресурс - це розвіддані. Вони буквально у режимі онлайн зі супутника дивляться за нашими переміщеннями, за нашими фортифікаційними спорудами. це дає великі переваги їй та шанси на успіх в них на багато вищі, ніж у нас.", - розповів рашист.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Пропагандисти ще не раз згадають про супутник, який купили українці, зібравши кошти., тому що він буде постійно працювати на повну, а вони з цим нічого не зможуть зробити. Тепер навіть ті, хто досі сумнівався у користі купівлі саме супутника можуть спокійно видихнути, — скидалися Притулі не дарма.

За допомогою даних, які надає супутник ЗСУ швидко деокуповують загарбані русаками території, та не дають жодних шансів на успіх у цій війні.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ готують новий "сюрприз" для окупантів: лінія оборони вже на межі.

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Піонтковський розкрив задум НАТО 70-річної давнини, реалізація плану покладена на Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ офіційно розпочали деокупацію Луганської області, міста повертаються додому - Сергій Гайдай.