У Грузії Собчак розповіли, чому вимагають від мігруючих рашистів знати історію та вигукувати певні вигуки.

Власник бару в Грузії по поличках розклав Ксенії Собчак чому русні ніде не раді і яким курсом йде російський військовий корабель.

Собчак та грузин-бармен. Фото: скриншот в Тбілісі
Собчак та грузин-бармен. Фото: скриншот в Тбілісі

Собчак цікавилася, навіщо він вимагає від росіян знати про те, що росія загарбала шматок території Грузії. Вони не всі знають про проблему Абхазії, і не підтримують.

"Але вони повинні знати. Якщо росіяни, які приїздять до Грузії не знають про Абхазію та Осетію, то вони просто невігласи. Вони не мають знаходитися тут, бо вони таким чином підтримують путінський режим, таких росіян тут не чекають", - пояснює грузин.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вони не знають, що 20% Грузії окуповано росією? Якщо росіяни не знають, що прямо зараз росіяська армія знаходиться в Грузії, що російські танки в 20 км звідси, як вважають себе миротворцями та нелегально знаходяться тут і знущаються з місцевих мешканців, якщо вони цього не знають, а просто приїздить сюди їсти хачапурі, його тут не чекають. - заявив власник бару.

Собчак та грузин-бармен. Фото: скриншот в Тбілісі
Собчак та грузин-бармен. Фото: скриншот в Тбілісі

Собчак ніяк не могла зрозуміти, при чому Слава Україні та окупована Грузія. І бармен не зміг довести тупій курці, що ворог у Грузії і в Україні один, і зараз Україна дає відсіч росії, і це дає надію тим країнам, які загарбала росія також звільнитися з-під копита російського імперіалізму.

Нагадаємо, ми писали, що путін провалив навіть тактику геноциду свого народу: "Як у 1941 році".

Як повідомляв "Знай.ua" мобіків морять голодом і холодом, а про гроші можна забути: все йде за планом.

Також "Знай.ua" інформував, що "з 23 у мене 7 людей залишилося": російський десантник записав мотивуючий ролик, запрошуючи до своїх лав.