Не менше 500 мобілізованих росіян вирішили відмовитися їхати на війну після того, як отримали зброю в руки. Влаштували бунт поряд із потягом.

У мережі почали з'являтися ролики, на яких видно, що близько півтисячі мобілізованих вирішили влаштувати протест.

Однак, вони не виступають проти війни, вони мабуть і раді туди вирушити зустрічати вірну смерть. Їх не влаштовує те, що їм не надали потрібне екіпірування та всі необхідні речі.

"Жодна зброя не вписана на жодну людину. Це стаття 222 кримінального кодексу Росії. Автомати списані зі складу. Озброєння 7080-х років. Температура, люди хворіють, пневмонія, у всіх температура. - кричать на всю мобілізовану зі зброєю в руках.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З таким настроєм вони швидко зламаються, і жодна війна їм на радість не буде. І взагалі вони даремно переживають за екіпірування, адже Збройні сили України в будь-якому випадку з ними швидко розберуться.

Далі, на інших роликах вони відзначають, що нікому не потрібні, і підготовки зовсім немає. Їсти доводиться тільки те, що самі собі купують, і на це вже пішла величезна кількість грошей.

"Тут психічно неврівноважені люди, жодної медкомісії не було взагалі" - це все, що потрібно знати про мобілізацію в Росії. Ось такі люди хочуть боротися проти наших захисників. Є варіант, що вони ще до пункту призначення можуть перестріляти один одного виданою зброєю минулого століття.

І після цього ще хтось має сумніви, що Україна зможе перемогти.

Нагадаємо, що путін довів до труни: молодий репер Walkie T скинувся з багатоповерхівки через мобілізацію в росії

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, на що йде путін, щоб утримати автократичний режим

Також, путін може передати кермо правління "партії війни" через страх застосування ядерної зброї