У Росії продовжуються заворушення, це вже ні для кого не секрет. Вони сильно налякані українським контрнаступом, який незабаром може позбавити путі останнього - влади. Тепер вони шукають тих, хто винний у всьому цьому.

Про це 24 каналу розповів міжнародний оглядач та російський опозиційний журналіст Іван Яковіна.

Загалом за місяць росіяни втратили більше територій, ніж змогли захопити практично за півроку. Одразу на всіх напрямках українські захисники звільняють території, і тепер у Кремлі почали шукати тих, хто винен у цьому. Звичайно ж, ніхто особисто відповідати за це не хоче, тож кривавий диктатор злиться.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Всі розуміють, що цю війну почав ніхто інший, як путін, але той вважає, що все робить правильно, і провали на фронтах його зовсім не оминають.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Якщо ще в лютому він хотів вписати себе в історію як великий завойовник, то зараз він зазнає поразки і весь цивілізований світ з нього насміхається.

"У нього не вдалося цього зробити. Військові, до речі, голосно і масово попереджали його перед війною, що вторгнення буде провальним. Буде катастрофа - армія не витягне цього. Але він все-таки зважився на це", - зазначає Іван Яковіна.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

На восьмий місяць повномасштабного протистояння росіяни втрачають місто за містом, а ось Збройні сили перехопили ініціативу.

Для себе путін міг давно вирішити, що за це відповідатимуть усі причетні військові, але аж ніяк не він. Особисто їх звинувачувати він поки що не хоче, тому поклав цю «велику місію на Кадирова та Пригожина, які вже були помічені у кількох скандалах.

Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео

"Тому спочатку з такими звинуваченнями виступив Кадиров, а потім Пригожин. Нещодавно ціла зграя "воєнкорів" - ватних і ультрашовіністичних пропагандистів - почали майже відразу закидати гоном як Міністерство оборони Росії, так і міністра оборони Шойгу", - продовжує експерт.

Нагадаємо, що мобиків морять голодом та холодом, а про гроші можна забути: все йде за планом

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором Путіним: опубліковано офіційний документ

Також, Кадиров та "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора за провали.