У росії активно проводять "часткову" мобілізацію, відправляючи на війну абсолютно всіх чоловіків - придатних і не дуже, із залежностями та серйозними хворобами. Уряд рф вже вичерпав всі свої запаси, так що вояк навіть нічим екіпірувати.

Умови утримання мобілізованих теж бажають кращого, м'яко кажучи. Голова громадської організації "Русь, що сидить" Ольга Романова опублікувала відео, де видно, в які маленькі контейнери з решіткою та за колючим дротом заселяють росіян на кордонах з Україною, а далі відправляють на забій.

Контейнери мобілізованих, скріншот з відео
Контейнери мобілізованих, скріншот з відео

А водночас бійці з ЗСУ оснащені всім необхідним, бо народ щиро дбає про їхню долю. Регулярні і значні донати, і неймовірна підтримка цьому підтвердження.

Контейнери мобілізованих, скріншот з відео
Контейнери мобілізованих, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На українські сухпайки багато разів робили огляди та визнали їх одними з найкращих, але воїни харчуються не лише ними. Вони також замовляють на місця своїх дислокацій апетитні суші.

Варто зазначити, що багато росіян не в захваті від планів диктатора, тому всіляко уникають мобілізації та ховаються у сусідніх країнах. А тим, кого встигли забрати на війну, українці пропонують здатися в полон.

Раніше ми писали про те, що росіяни можуть завдати масованого удару іранськими дронам Shahed-136, в небезпеці навіть столиця .

Як повідомляв Знай.ua, українцям розповіли про можливу додаткову мобілізацію: хто потрібно перш за все, а хто ще може відпочити

Також портал Знай.ua писав, що у путіна залишилося всього два сценарії, як закінчити війну в Україні: обидва програшні для диктатора