Проблеми росіян не закінчуються протягом останніх восьми місяців, і з кожним днем ​​їхнє хитке становище лише посилюється.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів, і опубліковано її на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Близько місяця тому там було оголошено часткову мобілізацію, яка призвела до панічних настроїв серед народу. Одні почали втікати з країни, інші замість того, щоб вийти на мітинг і спробувати повалити диктатора, слухняно вирушили на фронт, "маленькі люди".

Цього разу військовий злочинець вирішив поскаржитися своїй дружині телефоном на ситуацію, що трапилася з новобранцями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік розповідає, що він вийшов у поле для того, щоб поговорити телефоном, тому що в будинку танки почали через них стріляти один в одного, і в принципі атмосфера в підрозділі вкрай розжарена.

"60 людей пропало безвісти... 65. з мобілізованих. Тільки приїхали і на другий день зникли" - розповідає чоловік.

Тобто теорія підтверджується, і вмирати через амбіції кривавого диктатора путіна бажаючих мало. Вони намагаються всіма способами уникнути протистояння зі Збройними силами України, і не тому, що вони проти війни, а тому, що бояться за своє життя.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України одразу заявили, що приводів для переживання у окупантів немає, адже їхня доля вже давно вирішена наперед.

"За кожен військовий злочин, скоєний проти України, буде справедлива розплата", - зазначили представники. Війна обов'язково закінчиться перемогою України, і це лише питання часу і всі причетні будуть притягнуті до відповідальності. Війну веде не лише путін, а й народ, який взяв до рук зброю і пішов убивати мирних жителів.

Нагадаємо, що росіяни можуть завдати масованого удару іранським дронам Shahed-136, в небезпеці навіть столиця.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ готують новий "сюрприз" для окупантів: лінія оборони вже на межі

Також Андрій Піонтковський розкрив задум НАТО 70-річної давності, реалізація плану покладена на Україну .