Секретар Ради національної безпеки України Олексій Данилов вирішив знову відповісти росіянам, які нібито бажають якнайшвидше укласти мирну угоду з Україною.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , активним користувачем якої є. Регулярно він висловлює свою думку про ту чи іншу ситуацію на фронті.

Наприклад, цього разу Олексій Данилов порадив голові Радфеда Росії Валентині Матвієнко замислюватися не про мирні переговори з Україною, а про те, як вони вигадуватимуть лінію переговорів і каються за скоєні дії в Гаазі, адже станом на сьогодні їм явно світить довічне.

"Рада Матвієнко: думайте не про мирні угоди, а про покаяння перед відданою Батьківщиною, вбитими вами українцями та про лінію захисту в Гаазі. Ви голосуєте руками, які по лікті в українській крові. Не відволікайтеся на речі, які вас уже не торкаються. Переговори будуть, але тільки з новою російською владою. Але тоді ви будете вже дуже далеко", - зазначає секретар РНБО.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ця мова була зроблена не просто так. Все тому що напередодні глава Радфеду Росії Валентина Матвієнко запропонувала лідерам країн, що воюють, сісти за стіл переговорів на майбутньому саміті глав Парламентів G20, який пройде вже в листопаді на острові Балі. Однак, звичайно, ніхто цього робити не збирається.

Олексій Данилов, скріншот: Youtube
Олексій Данилов, скріншот: Youtube

"Давайте просто сьогодні на майданчику парламентської двадцятки сядемо за стіл переговорів: парламент Росії, парламент України. Давайте спробуємо зрозуміти один одного, знайти домовленості", - заявила вона.

Раніше Володимир Зеленський на офіційному рівні прийняв документ, в якому відмовився мати переговори з росією, доки при владі диктатор путін.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .