Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до так званих "миротворців", які схиляють Україну до переговорів із росією та пропонують буквально забути про всі злочини окупантів.

Поки весь український народ закликає світ не забувати про війну і ті жахіття, які творили російські окупанти на території їхньої землі, "миротворці" намагаються "полюбовно" домовитися і навіть посадити президентів України та рф за стіл переговорів.

Переговори рф і України, скріншот з відео
Переговори рф і України, скріншот з відео

Михайло Подоляк у відповідь на такі схилення до миру запропонував переглянути фото та відео масових поховань, які влаштували солдати путіна в окупованих містах, а також закликати кремль негайно вивести свою армію з території України. Про це він написав у Twitter.

"Сформуйте трибунал та вимагайте видачі воєнних злочинців. Менше фантазій – більше реалій", - написав Подоляк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Михаил Подоляк, фото: ОПУ
Михаил Подоляк, фото: ОПУ

Варто зазначити, що нещодавно Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони, яким передбачена відмова від переговорів із путіним.

Також глава держави вважає, що насправді російська сторона не хоче справжніх переговорів про мир, а планує зробити відволікаючий маневр для перегрупування своїх військ, щоб незабаром знову атакувати Україну.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше ми писали про те, що Олексій Данилов востаннє відповів російським злочинцям про мирні переговори: "Думайте про лінію захисту в Гаазі"

Як повідомляв Знай.ua, Різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ

Також портал Знай.ua писав, Стрєлков-гіркін, скабеєва та симоньян: як відреагували головні пропагандисти на палаючий міст у Криму