Стівен Кінг вкотре "проїхався" по Росії. Культового американського письменника неймовірно обурили заяви країни-окупантки щодо Кримського мосту.

Легендарний "король жахів", письменник Стівен Кінг відреагував на завивання росіян про вибух на Керченському мосту, він розмістив допис у Twitter.

Стівен Кінг. Фото: Twitter
Стівен Кінг. Фото: Twitter

"Після дев'яти місяців вбивств і у багатьох випадках тортур цивільних, після знищення цілих міст росіяни називають підрив мосту "тероризмом". Це просто ***баний цинізм", - написав Кінг.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Керчинський міст був пошкоджений. На відео видно зруйновані декілька секцій мосту та загоряння цистерни з паливом на залізничному полотні.

Офіційно ніхто не взяв відповідальність за пошкодження мосту, на думку аналітиків міст було підірвано спецслужбами. Тільки от якої країни достеменно невідомо, є припущення, що його підірвали самі російські служби. Мета таких підривів могла бути через протистояння режиму, або навпаки для посилення ескалації.

В Україні день підриву мосту став ледь не національним святом, адже це значно послабить логістичні можливості країни окупантки.

Нагадаємо, ми писали, що стрєлков-гіркін, скабєєва та симоньян: як відреагували головні пропагандисти на палаючий міст в Криму.

Як повідомляв "Знай.ua" лукашенківський режим офіційно звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі.

Також "Знай.ua" інформував, Різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ.