Росіяни намагаються загнати на безнадійну війну до України усіх, кого тільки можуть дістати. Вже навіть не дивують повістки безногим та сліпим, але людей все одно не вистачає.

Чмобіків не хочуть навіть готувати і просто з військоматів відправляють помирати на передову за шалені амбіції скаженого диктатора.

Тепер окупанти знайшли ще один ресурс для поповнення рядів смертників. Про це пише український журналіст Ігор Цаплієнко посилаючись на активістів руху Food not bombs.

В Росії знайшли новий ресурс поповнення війська. Сьогодні безхатьки розповіли нам, що вчора, 8 жовтня, до Ангару (там гріються та їдять безхатьки) приїхали менти. Вони відібрали у людей паспорти, закинули у бусики та повезли до військкомату. Там усім виписали повістки та повезли на призовний пункт. До вечора відпустили лише тих, хто за 50. Доля решти невідома, мабуть, вони вирушать на війну. Менти сказали, що й надалі їздитимуть по годівлі для бездомних, вокзалів тощо", – йдеться у повідомленні журналіста.

Сумнівів немає, що шансів вижити у них проти ЗСУ просто не існує.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що путін знову повернувся до старих лякалок – ядерний шантаж не спрацював проти українців.

Тому політолог і журналіст Юрій Романенко зазначає, що, зважаючи на все, путін знову повернувся до своєї старої ляльки – нападу з боку Білорусі.

«Ядерною зброєю залякати не вдалося Україні, тепер Путін хоче злякати новим вторгненням з Білорусі. Результат буде таким самим, тільки по ходу вигребе ще й Лукашенко з Білорусь», – пише Юрій Романенко у своєму телеграм-каналі.