Російські в'язні перехотіли воювати в Україні, з колонії в глибинці рф не поїхав жоден.

У мережі поширили відео колишнього ув'язненого, який розповів історію про 375 зеків, з яких повернулося лише 50.

Зеки на рф не хочуть на війну. Фото: скриншот
Зеки на рф не хочуть на війну. Фото: скриншот

У відео чоловік, імовірно колишній в'язень розповідає про те, що почув від свого приятеля по зоні.

Дзвонив приятель з зони, у них було зараховано на війну тижня три назад - 375 людей. Знаєте скільки повернулося? 52 людини. Все, іменно, нема тих дурнів. Пішов другий призив у зону, - ніхто їхати вже не хоче. Хотіли "пітухів" зішкрябати, першим призовом їх не брали, пітухів іменно, а брали інших усіляких козлів, всяких, іншу нечисть, а це саме пітухів прийшли підгребати, так пітухи не хочуть їхати. - розповідає чолов'яга посміхаючись.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зеки на рф не хочуть на війну. Фото: скриншот
Зеки на рф не хочуть на війну. Фото: скриншот

Також він повідомив, що після того, як з майже 400 зеків повернулось 50, зеки зрозуміли, що їхати на війну - це вірна смерть.

Мені людин дзвонить каже - ніхто жодна людина з табору не поїхала на війну в Україну. Каже, ви що гоните, на смерть їхати. Так шо такі друзі справи, зеки теж в росії вже розуміють, що в мішках додому їхати не хочуть", - розповів колишній в'язень.

Нагадаємо, ми писали, що у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях: викликають дикий сміх замість жаху.

Як повідомляв "Знай.ua" зеки, яких пригнав на війну "кухар" путіна пригожин, вже годують хробаків в українській землі: "Десь на Луганщині".

Також "Знай.ua" інформував, що збирали чотири місяці, а вистачило на пару днів: новий армійський корпус росії здувся під контрнаступом ЗСУ.