Військовий експерт Олександр Коваленко вирішив висловитися щодо постачання нової зброї для України. Потрібні не просто, а щоб насамперед захистити себе.

Написав він про це у своєму Telegram каналі.

Попросив він ракети ATACMS від Сполучених Штатів Америки, адже інакше ми не зможемо бути впевненими у своєму повному захисті. Потрібно це не для того, щоб завдавати ударів по цивільних об'єктах, як це роблять росіяни, а щоб ліквідувати військові об'єкти окупантів.

Зокрема йдеться про аеродром Шайківка, де розміщуються Ту-22М3.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Україна має повне право на удар у відповідь. І йдеться не лише про моральне та юридичне право. Мова про нівелювання бойового потенціалу росії, який вона використовує для вбивства простих українців. Якщо ви на одному боці з Україною, то будьте з нами до кінця - зазначає Олександр Коваленко.

Також, після надання даних ракет мають бути зняті обмеження щодо завдання ударів по військовій інфраструктурі на території російської федерації, адже настав час вже дати відповідь на всі злочини, які вчинив диктатор путін і його зграя.

Вибух від ракети HIMARS.Фото: скриншот з відео
Вибух від ракети HIMARS.Фото: скриншот з відео

Примітно, що після кошмарного ранку понеділка, 10 жовтня, коли ворог завдав чергового масованого ракетного удару по всій країні, Захід може відреагувати рішуче і більше не стримуватиме себе у відправках озброєння.

Ракета
Ракета

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з Росією.

Також ядерний шантаж не спрацював: чим путін лякатиме Україну