Стало відомо, що диктатор путін мабуть дотиснув свого колегу з Білорусі Олександр Лукашенко. Вони домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ

Про це повідомляє портал BELTA, коментуючи слова самопроголошеного президента Олександра Лукашенки.

Вони зустрілися віч-на-віч після наради з питань безпеки в Санкт-Петербурзі, де й ухвалили низку рішень.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

"Ситуація навколо Білорусі, ми вже констатували, залишається напруженою. Я вас попереджав давно про те, що їхня мета сьогодні не в тому, щоб ми не воювали на боці Росії безпосередньо в Україні, щоб, не дай боже, ядерного удару не завдали й іншого "У зв'язку із загостренням на західних кордонах Союзної держави ми домовилися про розгортання регіонального угруповання Російської Федерації та Республіки Білорусь. Це все за нашими документами. Якщо рівень загрози досягає нинішнього рівня, як зараз, ми починаємо задіяти угруповання Союзної держави", - зазначив глава держави. .

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, диктатор зазначив, що вони готувалися до цього не один десяток років і збираються відповісти будь-якому противнику. Мабуть, у Лукашенка все ж таки не вистачило мізків зберегти себе, і він обрав шлях ізоляції.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін
Олександр Лукашенко і Володимир Путін

Якщо його війська все ж таки увійдуть на територію України, тоді його народу загрожує така ж доля, як і росіянам. У всьому світі вони будуть ізгоями, а проти країни буде накладено міжнародні санкції.
Якщо Росія ще має ресурси, щоб хоч якось триматися на плаву, то Білорусь живе за рахунок путіна, і навряд чи це триватиме довго.

Білоруська армія. Фото: скриншот з відео
Білоруська армія. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ