Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися на тему того, чому у Кремлі так слабко та повільно реагують на вибухи у Криму.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є. Регулярно співробітник ОПУ може прокоментувати ті чи інші події.

На цей раз головною темою стали вибухи на Кримському мосту. Тільки лінивий це не обговорив у першу добу, ну і в Кремлі.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Там дуже повільно реагували на те, що сталося, і навіть кривавий диктатор путін виступив з мерзенною промовою лише через півтора дні. В ОПУ вважають, що все це не так.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Схоже на те, що в російській силовій верхівці констатували програш у війні і тепер головна їхня турбота - бійка за владу і залишки власності в самій РФ. Коли на кону все, то підрив улюбленого мосту Путіна вже не здається такою вже поганою витівкою" - зазначив Олексій Арестович.

На ранок після цієї промови ворог вирішив завдати масованого ракетного удару по території всієї країни. Обстріляли практично кожну область України та навіть столицю.

Росіяни вкотре продемонстрували всьому світу, що терористи тут саме вони, і тому домовлятися з ними не можна в жодному разі.

Трохи пізніше своє звернення до народу випустив і диктатор путін, який заявив, що це було зроблено намір.

"Сьогодні вранці на пропозицію Міноборони завдано масованого удару високоточною зброєю великої дальності по об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку України. У разі продовження спроб проведення на нашій території терактів відповіді з боку РФ будуть жорсткими і за масштабами відповідатимуть рівню загроз, що створюються РФ", - Заявив путін.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .