Російські пропагандисти проаналізували ситуацію, та показали до чого призвів масований обстріл України.

З військової точки зору обстріл українських міст та енергетичної інфраструктури, виглядають доволі дивно. Про це повідомив пропагандист Поздняков. Він написав, що після ейфорії, яка минула, з'ясувалося, що жодних цілей, які мали б вагу для військової операції не було обстріляно, постраждали лише об'єкти мирної інфраструктури.

Рятувальник у Києві. Фото: скриншот з відео
Рятувальник у Києві. Фото: скриншот з відео

Жодного мосту не зруйновано, жодного залізничного транспортного мосту не постраждало, залізниця і розвантажувальні вокзали не порушені, військова логістика не порушена. - написав пропагандист.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також він зазначає, що Верховна Рада ціла, ніхто з політичного керівництва в Україні не вбитий, Офіс Зеленського цілий, інші центри прийняття рішень стоять спокійно, приміщення СБУ постраждало дуже лайтово.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Зеленському тепер обіцяють ще більшої допомоги та зброї, говорить пропагандист. На його думку, удари мали психологічний показний характер і були більше орієнтовані на внутрішню аудиторію. Військові об'єкти не мали такого іншого психологічного ефекту серед населення України.

На мою думку, всі ці снаряди необхідно було задіяти по позиціях ЗСУ в прифронтовій зоні, звісно висновки та підсумки робити занадто рано, але поки що все виглядає саме так.

Нагадаємо, ми писали, що краще на нарах, ніж у мішках: російські в'язні перехотіли воювати в Україні, з колонії не поїхав жоден.

Як повідомляв "Знай.ua", у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти відправили Володимира Зеленського до бункеру під Львовом, а гарант зняв відео на Банковій.