Офіційний Київ вперше вирішив прокоментувати старання турецького лідера Реджепа Тайіпа Ердогана влаштувати мирні переговори Зеленського з путіним.

Про це в ефірі національного телемарафону заговорив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов.

Тривалий час турецький президент говорить про те, що необхідно влаштувати мирні переговори між лідерами двох країн, що воюють, проте він не отримував жодного разу відповіді від жодної зі сторін.

Олексій Данилов, скріншот: Youtube
Олексій Данилов, скріншот: Youtube

Потім у Туреччині захотіли влаштувати мирні переговори між росією та Заходом щодо України, і, вочевидь, у делегації українських представників не було б, що сильно не сподобалося секретареві РНБО.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"По-перше, жодних розмов про Україну без України не буде, це неможливо сьогодні... Крім того, я хотів би звернути увагу, що у нас є рішення РНБО, де чітко зазначено, що з президентом Путіним ми переговори вже вести не можемо , це неможливо” – каже Олексій Данилов.

путін і військові, скріншот: YouTube
путін і військові, скріншот: YouTube

Нещодавно Володимир Зеленський підписав офіційний документ, в якому йдеться про те, що Україна ніколи не проводитиме жодних переговорів з росією, поки при владі сидить кривавий диктатор путін.

Востаннє мирні переговори з росією проходили ще наприкінці березня в Стамбулі, після чого все нанівець. Усьому виною звірства, які побачив увесь світ у Київській області.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .