Радник Офісу президента України Олексій Арестович знову прокоментував ракетні удари росіян територією всієї країни. Путін зробив це заради свого народу.

Зробив це він під час чергового прямого ефіру із російським правозахисником та опозиціонером Марком Фейгіним, з яким регулярно обговорює ситуацію на фронті. Звичайно ж, цього вечора було що обговорити.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

За словами Олексія Арестовича, масовий ракетний удар по всій території України був створений спеціально для російських засобів масової інформації, щоб народ побачити так звану «помсту» за Кримський міст.

"З військової точки зору це абсолютний ідіотизм. Вони нічого не досягли з військової точки зору, більшість із усього цього буде відновлено найближчим часом, або частково вже відновлено. Світ налаштували проти себе радикально, і ті люди, з якими вони могли загравати на Заході , у них не залишилося аргументів. Німці дуже швидко відреагували, бо постраждала консульство Німеччини, постраждала будівля Європейської комісії у Києві, і посольство Румунії постраждало", - каже Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вибухи у Києві, фото: вільне джерело
Вибухи у Києві, фото: вільне джерело

Досить зрозуміло, що це все розширення санкцій проти росії, більш прискорені постачання озброєння для України, а також вирішуватиметься питання ППО/ПРО, яке до цього було сповільнене.

Вони своїми діями геноциду викопали ще глибшу яму, тож до розпаду Росії залишилося недовго. Збитки від російського залпу сильно перевищуватимуть будь-яку користь для путіна.

"Дії на внутрішню повістку. Ми стали тільки злішими. Санкції тільки посиляться. Якби вони вважали дальні наслідки, вони б ніколи так не зробили. Але, ось вони зробили дурість, яка їм дуже дорого обійдеться", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що Резніков і Арестович побачили в масованому ракетному ударі по Україні розпад Росії

Раніше повідомлялося, що Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з Росією.

Також росія – спонсор тероризму: до Конгресу США внесли доленосні законопроекти