10 жовтня для українців стало другим 24 лютого. Ті самі ракетні удари, той самий терор, ті ж вороги. Однак тепер світ має дати вирішальну відповідь росіянам, які продовжують у 2022 році вести нікому не потрібну війну.

Після цього вже встигло пройти засідання Генасамблеї ООН, де представник практично з кожної країни висловився про черговий масовий ракетний обстріл росіянами.

Зокрема зі своєю промовою виступив і українець Сергій Кислиця. Він розповів про те, як російська агресія позначилася на його близьких людях, яких уже на жаль немає в живих.

Сергій Кислиця, фото: скріншот з відео
Сергій Кислиця, фото: скріншот з відео

"Мій день розпочався майже 14 годин тому, тому що моя країна зазнала нападу, мої близькі родичі перебували в житловому будинку, який атакувала РФ. Росія вже вбила члена моєї родини і цієї жорстокості немає кінця. Не можна сподіватися на стабільний світ, поки нестабільна та божевільна диктатура існує недалеко від вас. Диктатура, яка використовує ракетний терор проти населення іншої держави", - наголосив Сергій Кислиця.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обстріли, фото: Facebook
Обстріли, фото: Facebook

Тепер весь перебуває на перехресному моменті, коли ООН або відновить до себе довіру і зробить усе можливе для того, щоб зупинити російську агресію, або вони зовсім зазнають краху. Ця війна показала, що сподіватися ні на кого не можна.

10 жовтня світ вкотре побачив справжню особу терористичної держави, яка вбиває мирне населення мирної раніше країни. Програючи на полі бою, путін зважився на ще один метод залякування. З цими військовими злочинами настав час закінчувати.

Результати обстрілів. Фото: скриншот з відео
Результати обстрілів. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що Олексій Арестович назвав причину запізнілої реакції Кремля на вибухи у Криму

Раніше повідомлялося, що путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін

Також, у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося