Стало відомо, що росіяни могли вже розкрити недоторканний запас ракет, і все заради того, щоб обстріляти ними всю територію України.

Таку думку висловив військовий експерт Роман Світан у розмові із Наталією Мосейчук.

Росіяни продовжують терор України, і це пов'язано може. Бути з новим командуванням війни. Відомий Сергій Суровікін своїми нелюдськими рішеннями та діями. 10 жовтня показало, що це справді правда.

Ракета. Фото: скриншот з відео
Ракета. Фото: скриншот з відео

"Дати команду на використання міг Суровікін. До речі, саме для цього, можливо, Путін його і поставив. Вони розуміють, що повністю програють війну, а програш у війні - це розвал Росії. Їм зараз НЗ як такий уже не потрібний. Якщо вони програють, то його хоч викинь потім", - пояснив Роман Світан.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Вони могли вже розкрити недоторканний запас ракетних систем, які зберігали на крайній випадок. Все тому, що у них великі проблеми з далекими та високоточними ракетами.

Сергій Суровікін, скріншот: YouTube
Сергій Суровікін, скріншот: YouTube

"Це може бути останній "писк" виконання їхніх завдань. Оскільки російська авіація не заходить на територію окупованої України, боїться нашого ППО. Вони можуть працювати по нашій країні лише далекими ракетами, а це вже кінцевий продукт. Під санкціями вони точно не можуть запустити" їхнє виробництво", - додав експерт.

Нагадаємо, що за 10 жовтня росіяни завдали близько 84 ракетних та авіаційних ударів по всій країні, і внаслідок цього загинуло щонайменше 14 людей. Ще 97 дістали поранення.

Нагадаємо, що обстріли українців лише посилять допомогу заходу та лють: навіть пропагандисти збагнули

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович назвав причину запізнілої реакції Кремля на вибухи у Криму

Також путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін