Пройшло більше семи днів з моменту, коли репутація всесвітньо відомого мільярдера, власника Tesla, SpaceX Ілона Маска покотилася вниз.

Не лише серед українців, а й серед усього цивілізованого світу. Бо тоді чоловік поділився серією дуже невдалих публікацій у Twitter, де запропонував віддати Крим рашистам в обмін на світ.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

А тепер виявилося, що Ілон Маск перед публікацією "мирного плану" для України говорив з путіним. Про це повідомляє виданнязаступник. Президент та засновник Eurasia Group Ян Бреммер у розсилці написав, що гендиректор Tesla повідомляв про "готовність до переговорів" з боку російського директора. Однак, звичайно ж, не обійшлося без умов – Крим залишається російським, Україна набуває форми постійного нейтралітету, а також визнає анексію тимчасово окупованих областей.

Ілон Маск, скріншот: Vice
Ілон Маск, скріншот: Vice

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється також і те, що путін нібито запевнив Ілона Маска в тому, що подібних цілей все одно буде досягнуто... і не виключається можливість завдання ядерного удару після того, як Україна вторгнеться в Крим.

Згодом у власника SpaceX у Twitter запитали - чи це правда. Він відповів, що розмовляв востаннє з путіним ще 18 місяців тому, про космос. Вірити цьому чи ні – питання відкрите.

Ілон Маск, скріншот: Twitter
Ілон Маск, скріншот: Twitter

Нагадаємо, Ілон Маск зруйнував репутацію одним твітом з порадами світу: йому одразу дали відсіч, а акції обрушилися

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль послала Ілона Маска у напрямку "російського корабля" до США: "Усю зустріч"

Знай.uа писав, Володимиру Дантесу запропонували спалити Tesla після марення про Крим від Ілона Маска: "Та кому вона потрібна..."