Росія з кожним днем ​​все більше перетворюється на Північну Корею. Тепер ухилістів затримуватимуть навіть співробітники ДІБДР.

Про це повідомили місцеві засоби масової інформації.

Справа в тому, що у них є певні списки осіб, які вирішили не з'явитися до військкомату і спокійно катаються містами, але тепер їм буде страшно навіть вийти з дому за хлібом, бо їх відловлюють як гарматне м'ясо.

Відділ поліції в росії, фото з вільних джерел
Відділ поліції в росії, фото з вільних джерел

У диктатора путіна ідеологія ще радянського часу, коли всі вважали, що кожен чоловік у цьому житті просто зобов'язаний віддати борг батьківщині, навіть якщо батьківщина і сама є тим самим агресором, який щодня тероризує мирних жителів сусідньої держави.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Тепер кожного призовника будуть вносити до спеціальної системи, яка називається "Потік". Як тільки ця програма ідентифікує транспортний засіб ухиліста, його одразу ж зупинять інспектори та влаштують допит. Після цього вони разом поїдуть або ж у відділення поліції, або відразу у військкомат без речей.

Поліція росії, фото з вільних джерел
Поліція росії, фото з вільних джерел

Так звана мобілізація все більше починає нагадувати полювання на гарматне м'ясо, а їхня країна перетворюється на Північну Корею, де за кожним місцевим жителів уважно стежать. Деколи навіть здається, що відловлюють тих, хто посміє погано подумати про царя. Цікаво, таке майбутнє хочуть росіяни, коли пускають кожну нову дію путіна на самоплив, або ж вони хочуть спокійного мирного життя, як решта цивілізованого світу.

Крім того, у деяких регіонах Росії вже розпочалася навіть друга хвиля мобілізації. Цей народ приречений назавжди.

Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін

Раніше повідомлялося, що у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося

Також експерт Олександр Коваленко негайно зажадав від Заходу далекобійних ракет ATACMS.