Російський диктатор путін продовжує пробивати відверто дно, і знову звинуватив Україну в усіх гріхах, до яких сам причетний.

Цього разу він виступив із промовою на міжнародному форумі "Російський енергетичний тиждень" у середу, 12 жовтня.

Він ніяк не може забути про Кримський міст, адже потрапили до його найслабшого місця, над яким він працював багато років. При цьому він продовжує звинувачувати в тому, що сталося "київський режим", хоча всі факти доводять протилежне.

"Теракт на Кримському мості у нас скоєний українськими спецслужбами. Я вже казав, що режим у Києві давно використовує терористичні методи, організовує політичні вбивства, етнічні чистки, розправи над мирними жителями. Потім самі в інтернет викладають, усвідомлюють, що припустилися помилки, і тут ж стирають, але все одно, в мережі все залишається" - говорить у своїй промові божевільний диктатор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак він чомусь не врахував той факт, що все вищезгадане робить ніхто інший, як його країна. Це і політичні вбивства та розправи над опозицією, етнічні чистки свого народу, який їде з найбідніших регіонів країни воювати заради грошей, або ракетні удари по мирному населенню.

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Вже самі росіяни перестають вірити старому президентові, котрий уже давно не в собі.

Але при цьому у Кремлі триває паніка, адже вони усвідомлюють - цю війну їм не виграти. Наближені до путіна особи вже розробляють сценарії, за яким закінчать війну на максимально вигідних сьогодні для себе умовах, але розмовляти з терористами вже ніхто не буде.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Можна сміливо сказати, що його мова ніщо інше, як гра на публіку, в яку вже давно ніхто не вірить.

Нагадаємо, що заплатять прості росіяни, які радіють ракетним обстрілам: путіну вказали на фатальні помилки

Раніше повідомлялося, що ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний "план" від пропагандистів

Також Ілон Маск розмовляв з путіним до здачі Криму Росії заради миру .