У Брюсселі розпочалося засідання оборонної Контактної групи України, "Рамштайн 6".

Контактна група у форматі "Рамштайн" заявила, що продовжуватиме підвищувати оборонні можливості України у її боротьбі з російською агресією. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Ллойд Остін та Рєзніков. Фото: скриншот з відео
Ллойд Остін та Рєзніков. Фото: скриншот з відео

Глава Пентагону Ллойд Остін, який головує на засіданні зазначив, що останні обстріли Росією українських територій лише посилили рішучість українського народу і ще більше об'єднали країни з різних регіонів світу.

Надумку Остіна, ЗСУ досягли видатних успіхів і змінили динаміку війни.

Путін припускав, що він може швидко завоювати Україну, заїхати до Києва, що Україна не здатна на контрнаступ щодо повернення окупованих територій у Харківській області, що світ не діятиме на тлі спроби анексувати 4 регіони. Якщо ви хочете побачити, наскільки помилковими були всі його припущення, просто подивіться на сьогоднішнє поле бою - підкреслив Остін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Рєзніков нагадав, що пункт №1 сьогоднішнього порядку денного – посилення української протиповітряної оборони.

Міністр оборони США знову зазначив, що члени Контактної групи зібралися сьогодні разом, будучи "єдиними у нашій спільній прихильності допомогти Україні захистити свій суверенітет, територію та свій народ від російського несправедливого і неспровокованого нападу".

Нагадаємо, ми писали, що ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний "план" від пропагандистів.

Як повідомляв "Знай.ua" масований ракетний удар по Україні: чи змінилася думка світових лідерів щодо постачання ППО для закриття неба.

Також "Знай.ua" інформував, що розправи, теракти, вбивства: Путін перерахував власні злочини, розповідаючи про Україну.