Росіяни вже розпочали свою підготовку до втечі з Херсонської області. Настрої у них максимально упадницькі, і боротися там нема з ким.

Про це у своєму новому інтерв'ю для порталу Уніан розповів голова Миколаївської обласної міської адміністрації Віталій Кім.

За його словами, на південному напрямку нещодавно прибули мобілізовані росіяни, і більшість із них ніколи не тримала в руках зброю. Вони бажають одразу здаватися в полон, бо не готові до війни з українськими захисниками.

Просто розуміють, що шансів вони не мають.

Віталій Кім, фото: Instagram
Віталій Кім, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хоч би ми з них не сміялися, і наскільки б вони не були небоєздатними, це все одно люди. І якийсь відсоток з них вміє стріляти. Це все одно нам додає проблем. Хочуть вони чи не хочуть, вони будуть присутні і створюватимуть". загрозу нашим збройним силам. Нам більше доведеться працювати. Чи створюють вони серйозну загрозу - не готовий сказати. Це військові повинні говорити та аналізувати. розповів голова Миколаївської ОДА.

Вже зараз можна сміливо говорити про те, що проект під назвою «Хочу жити» має перші плоди і дуже допомагає зменшити російську армію кількісно.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Який саме відсоток із них здався в полон добровільно – сказати складно, але бажання гинути за батьківщину не видно у них.

Також, практично на всіх напрямках фронту видніється та сама картина, коли росіяни біжать без оглядки, аби зберегти собі життя. Частина здаються в полон добровільно, а частина ще намагаються спроби битви.

Величезний шанс того, що Херсон буде повернуто Україні "малою кров'ю", але, не можна недооцінювати ворога.

"Він існує з певними силами та засобами, зі своїм планом. Те, що у росіян у планах немає залишення міста - це факт. Але те, що вони готуються втекти, - це теж факт", - резюмував Кім.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ