Світ стає ще ближче до ядерної війни. Росіяни ніколи не зможуть упокоритися з тим, що Україна виграла цю війну.

Про це повідомляє портал Newsweek, посилаючись на джерело у Білому домі та пентагоні.

Вже майже вісім місяців в Україні триває повномасштабна війна Росії проти України. 10 жовтня вперше за тривалий час повторилося масове бомбардування українських міст, що нагадало громадянам того ранку 24 лютого.

Джо Байден і Володимир Путін, кадр з відео
Джо Байден і Володимир Путін, кадр з відео

Атаки тривають і далі, а це може означати одне – росія програє. Вони вже встигли помститись за Кримський міст, звинувативши в цьому Україну, зруйнувати третину енергетичної інфраструктури, а також продовжують обстрілювати будинки мирних жителів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Експерти зазначають, що всі перелічені вище дії ведуть світ до першої повномасштабної ядерної війни, яка знищить усе живе навколо. Це війна, яка винищить усе навколо, і тільки потім кривавий диктатор путін все усвідомлює. Якщо, звісно, ​​залишиться живим.

Випробування ядерної зброї. Фото: скриншот Youtube
Випробування ядерної зброї. Фото: скриншот Youtube

"Росія програє війну у всіх відносинах. Але ми поки що не можемо відзначати українську перемогу. З'являються ті ж умови, які, за словами Путіна, можуть виправдати ядерну ескалацію. Це включає загрози територіальної цілісності Росії і самому виживанню держави", — сказав високопоставлений. офіцер розвідувального управління.

Зараз у США робитимуть все для того, щоб стримати росію, і не дати їм використати свій ядерний потенціал. Це буде мати наслідки не тільки для путіна та його режиму, а й для всієї країни.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Білий дім намагається дати зрозуміти путіну, що є й інший вибір, окрім того, щоби просто знести міста хвилею від ядерної зброї.

Нагадаємо, що путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін

Раніше повідомлялося, що у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося

Також експерт Олександр Коваленко негайно зажадав від Заходу далекобійних ракет ATACMS.