Оскільки міністр оборони росії Сергій Шойгу провалив гидкі плани путіна і ситуація на фронті погіршується, йому вже активно шукають заміну.

Про це повідомляє російське видання "Верстка", посилаючись на інформацію, надану близькими до керівництва джерелами. За їхніми словами, заміна Шойгу на Дюміна можлива у разі ще більшого погіршення ситуації на фронті.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Олексій Дюмін - це колишній охоронець диктатора рф, який на даний момент є губернатором Тульської області. За даними ЗМІ, кандидатуру Дюміна лобіює голова Чечні Рамзан Кадиров та голова ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин.

Зазначається, що Кадирову надали звання генерал-полковника відразу після критики начальників. Це означає, що кремль став на його бік у так званій суперечці з Міноборони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кадиров з Дюміним, фото росЗМІ
Кадиров з Дюміним, фото росЗМІ

Є інформація, що Дюмін брав участь у війні проти України ще у 2014 році та отримав звання героя росії. Яка його була роль – невідомо, проте за однією з версій, саме він евакуював президента Віктора Януковича.

Джерела наголошують, що путін довіряє Дюміну. Його можуть повернути на посаду заступника Міністра оборони з перспективою підвищення до керівника.

"Найближчим часом тульський губернатор може бути призначений помічником Шойгу, а надалі, можливо, отримає посаду заступника міністра. А якщо невдачі Росії на фронті триватимуть, Дюмін може замінити і самого Шойгу", - сказано у статті.

Путін з Дюміним, фото росЗМІ
Путін з Дюміним, фото росЗМІ

Раніше ми писали про те, що росіяни ниють через пожежі в Білгороді і знайшли винних

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Подоляк попередив про хаос: все залежить від світових лідерів

Також портал Знай.ua писав, що коментар пропагандистці Сімоньян росіяну дорого обійшовся: Оруелл про це і не підозрював