Воїни ЗСУ завжди на крок попереду і передбачають можливі кроки російських окупантів. На цьому наголосив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону.

Кирило Буданов зазначив, що за час війни російські окупанти не зробили нічого, що стало б несподіванкою для України. Він додав, що українські воїни стали одними з найкращих професіоналів у світі, адже здобули досвід, якого ніхто не мав з часів Другої світової війни.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

"Після цієї війни однозначно багато хто з військової науки, тактики ведення бою, стратегії буде змінено - виходячи з того, як просувалася ця війна. Безсумнівно, українські військовослужбовці вже одні з найкращих фахівців у світі. Хоча б з тієї причини, що це перша після Другої війни". світовою є повністю конвенційна війна, в якій застосовуються абсолютно всі наявні типи озброєння – від крилатих ракет повітряного базування до крилатих ракет з підводних човнів", - зазначив глава ГУР.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Буданов підкреслив, що Україна протистоїть сильному супротивникові, але, бувши на крок попереду, успішно рухається до неминучої перемоги над загарбниками.

Раніше портал Знай повідомляв, у Гаазі розпочали роботу над майбутнім трибуналом для путіна, позначено терміни здійснення мрії українців.

Також наш портал інформував, Віталій Кім викрив паніку росіян під Херсоном, вже збирають награбоване та готуються бігти.

Крім того, ми писали, глава Пентагону Остін пояснив, чого досяг путін ракетним терором: зовсім не те, на що розраховував.